Dobavljivost in dostava

Dobavljivost
Podjetje se zavezuje, da bo blago dostavilo v najkrajšem možnem času, ki je za izdelke označenih z "Na zalogi" običajno od 1 do 2 delovna dni, izjemoma do 2 do 3 delovnih dni ali več. V takšnem primeru vas bomo obvestili s pomočjo komunikacijskih sredstev, ki ste jih navedli ob vaši prijavi. Izdelki, na katerih je s pasico označeno »Pošlji povpraševanje«, pomeni, da izdelka trenutno ni na zalogi, zato se ga ne more dati v spletno košarico. Izdelki, označeni s pasico »Pošlji povpraševanje«, so dobavljivi po predhodnem dogovoru, zato nas o roku dobave povprašajte preko elektronskih medijev. Vse oznake o dobavljivosti so informativne in se redno osvežujejo!

 

Kdaj
Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času, ki pa je posredno odvisen od vršilca dostave. Predvideni rok dostave znaša 1 do 3 dni, včasih zaradi posebnih okoliščin lahko tudi dlje. V primeru, da paketa ne prejmete v 7 delovnih dneh, to sporočite na telefonsko številko +386 31 329 917 ali na email info@sokolgroup.com.
 
Kdo
Dostavo paketov opravlja dostavna služba Pošta Slovenije (Slomškov trg 10, 2000 Maribor, 080 14 00, www.posta.si). V primeru drugačnega načina, roka in plačila dostave se morata o tem dogovoriti prodajalec in kupec.
 
Stroški
Pri nakupu izdelkov nad 100 EUR krije stroške dostave za naročene izdelke podjetje Sokol Group d.o.o., ki upravlja spletno trgovino. Pri naročilih pod 100 EUR se kupcu zaračunavajo pavšalni stroški dostave v višini 5,00 EUR (z vključenim DDV).

 

Kam

Dostava se vrši na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Poleg primarnega naslova lahko določite dodaten naslov, če želite, da bo blago dostavljeno na ta naslov. 

 

Prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine.
Če vas v času dostave ni doma, bo uslužbenec Pošte Slovenije pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo.